Spinning


Spinning is een trainingsvorm waar iedereen aan kan deelnemen, ongeacht gewicht, sexe of leeftijd. Het is een conditie- en krachttraining door middel van hoog-tempo fietsen op speciale spinning fietsen. Spinning wordt ook wel indoor-cycling genoemd. Elke deelnemer bepaalt zelf zijn trainingsweerstand. Door de opzwepende muziek, de aansporingen van de instructeur en het gevarieerde programma is iedereen gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Spinning

Het sport - & fitnesscentrum biedt naast haar reguliere spinninglessen nu ook UIC- spinning aan.

Wat is UIC?

Indoor fietsen maar met de beleving van buiten. Dat biedt de uitdagende UIC-les. Het is de optimale training waarin prestatie en motivatie samenkomen. Onder leiding van een trainer en ondersteund met videobeelden fietst men bv. in Monaco of Duitsland. Binnen de UIC is er een trainingopbouw. UIC is ontwikkeld als een tempotraining, waarbij je in een gelijkmatig ritme naar je top werkt. Naarmate de frequentie van trainingen vordert, merk je dat je sterker wordt en meer conditie hebt opgebouwd.

Voor wie?

UIC – spinning is zeer geschikt voor zowel startende beginners als gevorderden. Wilt u een proefles volgen? Dan bent u altijd van harte welkom.

Lesrooster SpinningMaandag 19.00-19.45 uur      
Dinsdag 10.00-10.45 uur      
Woensdag 19.00-19.45 uur       UIC
Donderdag 20.00-20.45 uur       Even weken: UIC / oneven weken: Freestyle
Vrijdag 10.30-11.15 uur       UIC
Zondag 10.00-10.45 uur      

Spinning in actie

Spinning bij Veldwijk in Winsum
Spinning bij Veldwijk in Winsum

Spinning-UIC in actie

Spinning UIC bij Veldwijk in Winsum