Power Steps

Power Steps


PowerStep is een afwisselende, energieke workout op/over en rondom een in hoogte verstelbare step op meeslepende muziek onder begeleiding van een instructeur.

PowerStep is voor iedereen. Gedurende drie maanden worden dezelfde muziek en bewegingen aangehouden. Deelnemers hoeven niet meer zo na te denken over de choreografie, maar kunnen zich concentreren op hun techniek.

Power Steps

Xtreme Step Workout!
Elke muziektrack heeft een specifieke focus. De les begint met een warming-up waarna geleidelijk de intensiteit van de bewegingen wordt verhoogd. Na een peak volgt een herstelfase waarbij het accent ligt op een stuk krachttraining. Tegen het einde van de les volgen muziektracks waarin je je helemaal kan geven, intensieve snelle moves. Als afsluiting een cool-down met rek- en stretchoefeningen. Je voelt je moe, bezweet en voldaan.

Voordelen van PowerStep: je verbrandt veel calorieƫn, het is een goede training voor bovenbenen en billen, spierversterkend en het verbetert de coƶrdinatie, botdichtheid en conditie. Je voelt je lekker!Power Steps is momenteel niet in het lesrooster opgenomen.