Over ons

Multifunctioneel centrum

Sport-, fitness- en activiteitencentrum Veldwijk in Winsum is een modern en multifunctioneel centrum, dat is afgestemd op de behoeften van de klanten. In het sport- & fitnesscentrum kan iedereen op een prettige manier werken aan zijn gezondheid, fysieke en mentale gesteldheid ongeacht zijn/haar gewicht, conditie, lichaamsbouw of leeftijd. Topsport of recreatieve sport individueel of in groepsverband.


Al onze activiteiten kunnen een bijdrage leveren aan uw fitheid en vitaliteit. Het is hierbij wel van belang dat u het juiste programma kiest en op de juiste intensiteit gaat bewegen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij voorkeur maken wij een afspraak met u, zodat we in alle rust en onder het genot van een kopje koffie bespreken wat uw doelstellingen zijn en welke beweegprogramma’s daarin het meeste kunnen bijdragen. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf wat u gaat doen.
Sport -& fitnesscentrum Veldwijk biedt een groot aantal sportieve activiteiten aan voor jong en oud. Van spinning, (cardio)fitness, circuittraining, BBB-training, poweryoga, bodypump tot steps, UIC spinning, Zumba en nog veel meer. Dat alles op een buitengewone mooie locatie.

Neem contact met ons op voor een rondleiding of een vrijblijvend adviesgesprek óf bel voor een gratis groepsles naar keuze.


Sportoverzicht Contact
Kwaliteit, een breed aanbod en plezier is waar Sport- & Fitnesscentrum Veldwijk voor staat

  • Met plezier sporten op een unieke en sfeervolle locatie
  • Uw favoriete sport beoefenen op een trainingsniveau dat bij ú past
  • Op een verantwoorde wijze veilig sporten onder persoonlijke professionele begeleiding van opgeleide en ervaren instructeurs
  • Een professioneel, eigentijds sportcomplex voorzien van alle moderne faciliteiten en gemakken zoals een sauna, zonnebank en massageruimte
  • Moderne cardio- en krachtapparatuur staan in de 2 fitnesszalen, spinningfietsen en powerpump barbels, spiegels etc.
  • Er zijn prachtige authentieke elementen van de Groninger boerderij te zien
  • Twee grote zalen c.q. vergaderzalen, ruime entree en een gezellige conversatiehal met bar, kinderhoek, leeshoek, ruime kleedkamers met douches
  • Ruime parkeermogelijkheden en op het zuiden is een groot en gezellig terras
  • Kwaliteit, een breed aanbod en plezier is waar Sport- & Fitnesscentrum Veldwijk voor staat"Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Dit is geen loze kreet. De meest gehoorde smoes om niet te sporten is: "Ik heb er geen tijd voor!". Maar besef dat wie geen tijd meer heeft om te bewegen, straks veel meer tijd nodig heeft om ziektes te overwinnen. Bewegen is immers noodzakelijk om goed te functioneren. De positieve effecten van bewegen op hart- en bloedvatenstelsel, de longcapaciteit, de flexibiliteit, het bottenstelsel, de spierkracht, kortom op de totale conditie en het welzijn van mensen zijn enorm. Informeer eens naar de mogelijkheden!


Gezelligheid

Sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest, bij Veldwijk is het ook nog eens gezellig om te doen! Lekker bewegen op de nieuwste muziek. Trainen met een vriend of vriendin, of alleen. Bij ons sportcentrum is een sportmaatje namelijk zo gevonden. Na afloop van de training is er gelegenheid nog wat te drinken en bij te praten aan de bar.