Better Belly

Better Belly - strakke buik door infrarood dieptewarmte


Resultaten

  • 100% meer vetverbranding in de probleemzones. Geef je snel op!
  • 1-2 kledingmaten in minder dan 4 weken!
  • Snel en gegarandeerd resultaat
  • Strakke buik door de infrarood slimmingbelt

Better Belly

BETTER BELLY Trainen met de Better Belly buikband om uw taille geeft u de kans om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. De Better Belly band werkt d.m.v. infrarood. De infrarood diepte warmte van de band zorgt voor een betere doorbloeding in de buikzone. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de Better Belly band ook als zeer prettig ervaren.


Afvallen met BETTER BELLY Methode

De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 40 minuten (afhankelijk hoe fit u bent) trainen met de Better Belly band om uw middel. Voor aanvang van de eerste training wordt u gewogen en uw omvangsmaten opgemeten. Deze metingen worden voor aanvang van de laatste training nog een keer gedaan. Eerst wordt u omwikkeld met folie i.v.m. de hygiëne. Daarna krijgt u de infrarood band om uw taille heen en gaat u bewegen op de crosstrainer, roeier, fiets of loopband. Het resultaat zal verbluffend zijn. Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly een positief effect op het lichaam zoals het verminderen van rugklachten.

Duur: 4 weken, 3x per week à 30 - 40 minuten
BETTER BELLY BOOST

Binnenkort ook de BETTER BELLY BOOST:
Speciaal ontwikkeld om te gebruiken in de groepslessen.


De kosten

De kosten voor het gebruik van de Better Belly, 12 keer per maand, zijn voor leden € 40,00 en voor niet-leden € 80,00 per maand. Voor het gebruik van de Better Belly moeten vooraf afspraken gemaakt worden.
VOL = VOL.

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.